Hinrich Slobbe

Wisdom in Finance. Het lijken twee begrippen die ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken hebben. Bij financieel management gaat het vaak om de getoonde “werkelijkheid” achteraf (het is wat het is…..) terwijl bij wijsheid filosofische gedachten worden verwacht. Hoe kan je deze twee werelden in elkaar schuiven zodat vanuit financiële inzicht vergezichten ontstaan? Dromen met realiteit op je netvlies?  Strategische keuzes werkelijkheid laten worden in operationeel handelen?

Daar staat Wizfiz voor. Hinrich Slobbe is een doorgewinterde dromer met scherpe inzichten in financiële sturing en toekomstgerichte creativiteit. Didactiek die soms een beetje pijn doet maar altijd met humor.

Hinrich Slobbe is inmiddels ruim 35 jaar werkzaam als financieel adviseur en trainer. Begonnen als 21-jarige leraar in het middelbaar onderwijs en hoger beroepsonderwijs. Na het afstuderen op Erasmus Universiteit in de Bedrijfseconomie met als specialisatie Human Resource Accounting heeft hij zich volledig gestort op het bedrijfsleven en de publieke sector. Veel trainingen voor management-teams en daaruit vaak adviestrajecten voor implementatie verzorgd. Onderwijs is daarbij altijd in de buurt gebleven en daarom doceert hij veel in zeer diverse post-HBO programma’s.

In zijn vrije tijd leest en studeert hij graag. Sportief redelijk actief met golf en wintersport en veel actiever met het mede-besturen van een hockeyvereniging. Gelukkig ook nog tijd voor gezin, familie en vrienden.